My Dreams~
ENTRIES ABOUT LINKS STUFF


Oneday, all my Dreams will Come True..





Ollaa

hello! welcome to our blog. enjoy reading yolls ! /center>
DIARI




Credits

© 2014 - New Edited by Fayza
Full Template by Zahra Full Edit By Mayar And Zebina
Re-Edited by LANI MINA. Allright Reserved
ريندو :')
Thursday, 12 February 2015 | 0 Dream(s)

   (;  السلام عليكم

ehem, sudah sekian lama tk update. huhu. tak sangka kita buat blog dlu baru form 3, hingusan lagi time tu. senang cerita baru nk up la. hahah. pejam celik sekarang kita dh habis sekolah dah. how time flies. dah besar dah gadis gadis sekalian. kikiki. 

so, lama sangat tk dgr cerita yen, asma, semall. sihat ke? ami kat sini tgh rindu. gagah weh aku ingat balik email dgn password kita. hahaha hargai please. aku tk thu la hmpe buka lg ke tak blog kita ni, tp yg pasti aku kalau buka tk pernah tak gelak tgk post kita yg emmm. tak nk kutuk diri sendiri. KAHKAHKAH. betul la org ckp bila dh tkde depan mata, baru kita nk hegeh rindu kan. aaa tgh dok hegeh rindu hmpe la ni oiiii *wipe tears*

aku harap sangat, kita punya frienship kekal. tk pernah rasa nk hilang hmpe. tk pernah terfikir pun nk jauh dari hmpe apatah lagii mahu melupakan. gituu. dalam hati nii selalu ada kita 4 omeyyy. blerghhh hahahaha. ingat lagi time kita rapat dulu. em malas aa nk throwback. bukan org baca punn. hahaha. td kan, idea aku banyak aw nk tulis tp bila dh start tulis ni mmg dia nk blank saja! 

ayat google; Sahabat itu seperti bintang, dia memang tidak selalu terlihat. Tapi dia selalu ada untukmu.


" Sahabat itu istimewa, kerana perhubungan sejati kerana Ilahi tidak akan terpisah, berjauhan akan bersambung melalui untaian doa yang tidak sudah, kematian ditemani kiriman-kiriman doa sebagai hadiah, dan inshaAllah bertemu pula nanti di alam syurga yang indah."